AddThis Social Bookmark Button
Recordar-vos que la nostra falla participa en el XXVI Concurs d'Indumentària de la Falla Barri Cotxera. Tindrà lloc el Dissabte 8 de Novembre a les 22:00 en La Sala d'Actes de l'Ajuntament i l'entrada és GRATUÏTA.
AddThis Social Bookmark Button

El Dia 14 de Juny farem la Revetla de Sant Joan. El tema será el mundial. Aquestes serán les activitats al llarg del dia:

11:00 - Festa Infantil, jocs mulladets (portar la tovalla).

14:00 - Dinar en la famosa macarronada (Plat gratuït per als infantils, 2€ per als majors; beguda en barra). Tindrem un llistat perquè vos apunteu.

16:00 - Castells unflables

22:00 - Sopar Sant Joan (No tardes en demanar el teu tiquet!)

00:00 - Revetla Sant Joan

 

No t'ho pots perdre!!!

AddThis Social Bookmark Button

Informem a tots els fallers que el dissabte 8 de Juny continuarem fent el trasllat del baix. Per a això farem una reunió el dijous a les 20.00 en el casal per a organitzar els grups de treball. Preguem maxima assistència. Després acudirem a veure jugar als hòmens en el campionat de futbol. Així mateix informar que el Domingo es el concurs d'arròs negre en Cotxera i el Campionat de parchis en Santa Lucia. Tot aquell que vullga participar en el concurs que se pose en contacte en Ivan Castelló: 633263435. Vos esperem a tots el dijous. Gracies per la vostra col•laboració.

 

AddThis Social Bookmark Button

Informar a tots els fallers que el pròxim dilluns 27 de maig a les 21.30 hores, tindrà lloc un partit de germanor de Futbol 7 masculí contra la Falla la Plaça, en els camps de l'entrada d'Alaquàs. Tot aquell faller que vullga participar es pose en contacte amb Ivan Castelló

AddThis Social Bookmark Button

traslado-equipo-servicio-tecnico

 

Actualmente una parte importante del bajo está ocupada por decorados que tenemos que trasladar al nuevo bajo de manera URGENTE.

El Viernes a las 19:00 y Sábado a las 9:00 se procederá a trasladarlo todo pero para ello necesitamos vuestra inestimable ayuda.

Cuantos más seamos antes acabaremos.